Sunday, March 22, 2009

Syaza Fieyza


I tgk blog u tadi, sumpah terharu oh! Here are the text that she wrote at her blog.

"i dont know why. suddenly i miss someone. lame sudaa x jumpe and sudaa jarang untuk aku contact dye.tah laa. suddenly teringat kurt mamat neyh. hey ! not my ex-boifee okeh ! he is just MY FRIEND ! a really really good friend. he is always by myside when i need him. is it true izzul ?dua kali jew jumpe but it's more enough for me to say dat he was my best ever friend.what i remember the most about him is izzul neyh time jumpe hary tuh jadik protector. tapi dye memang da promish dgn aku pown sebelom jumpe dye kene jadik protector aku dari kene tolak.wey he is my hero on that day !and 1 thing ble aku ade prob sure he will advise aku. kan kan ? penaa skali nanges depan dye sebab gado dgn emy. again he is by myside. advise advise. teman aku kurt situ. gyler besh dapat kawan cm u ohh !
izzul : a GOOD listener.a GOOD advisor.a GOOD protector
btw aku text dye smalam petang and say that i miss him a lot ;DD
BABE ! bilaa bisa ketemu lagi ?aku kagen bangat same kamu.
what izzul say bout me satu ketika dahulu : Nama dia Syaza Fieyza. Umurnya 17tahun. Dia sangat comel tak kira di myspace atau sebenarnya. Dia sangat suka bermoshing. Tapi saya terpaksa melindungi dia tapi saya tak kisah. Janji kami seronok bersama. Kan? Lain kali kita bermoshing sama-sama eh. Sayang SYAZA yg VAWC! satu sahaja pesanan, janganla asyik main handphone je :p"

Next time kite lepak lagi mcm dulu kay? Miss you a lot too! =D

4 comments:

  1. weyh babe ! malu seyh u tarok what i post to my blog . grr ! appreciate lol !

    ReplyDelete
  2. HAHA
    itu tandanye i appreciate what u said in yr blog. terharu sgt2 oh

    ReplyDelete