Sunday, April 5, 2009

Speedzone Tour '09



Ahh it's 8am. Good morning everyone! Still did not sleep after Speedzone Tour '09 at Menara KL. Talking about Speedzone, it was awesome and rocking like hell! Rugi for those yg tak pegi. HAHA. Bnykla gak rumors yg aku dgr dari newspaper and bulletin that Muslim people tak dibenarkan masuk. Tapi aku, Bear, Amar, Saddam and awek die selamba gak pegi. Peduli ape rumors tu. It's just a rumors right? I don't believe rumors so much. Actually Speedzone tak benarkan dan jual alcohol je. So takda ape2la sgt.



Inside Speedzone, aku tgk ramaila gak org Melayu yg same2 buat tak layan dgn rumors tu. Yg penting enjoy! Yeahhh. Security agak ketatla jugak smpi 2,3 kali kena check sblm nak masuk. The surrounding lak blh tahan. Kira bnyk ruang gak nak berpesta sana sini. HAHA ;p

Overall, Paul Oakenfold and Judge Jules gak terbaik! Infinity and Numb remix(Linkin Park) by Paul Oakenfold and Laid Bare and Seven Nation Army remix(The White Stripes) by Judge Jules was totally awesome! Terbaik pokk! Layan tektonik abis. =D

4 comments:

  1. gemmpak ar speedzone..

    layan gak ekh tecktonik..

    ReplyDelete
  2. hahaha
    kadang2 kena release tension sket ;p

    ReplyDelete
  3. aku pergi okayh penyuuuuuuu :))

    ReplyDelete