Friday, February 13, 2009

ada apa dgn valentine's day?

Ada apa dgn valentine's day? Apa yg specialnye tentang valentine's day? Bagi aku hari tersebut mmg karut. Sume same je. Hari2 lain kita blh celebrate utk kekasih/pasangan kita. Dan aku berharap hari itu berlalu dgn pantas kerana aku benci pada hari itu sbb aku jelik melihat pasangan berkepit macam belangkas. Best sgt Valentine's Day ni?

Aku tgk budak zaman skrg makin pelik. Dress up mcm nak jadi model tapi keluar lepak mkn je. Kasut nak mcm gladiator. Shades kalau blh nak lagi tebal. Topi mcm nak pegi bendang. Senang cite POSER! Kalau korg pegi Bukit Bintang berlambak manusia jenis mcm ni. Yg buat aku lg meluat ialah budak2 pegang kamera mcm pakai handbag. Main selit kat tgn. Kau ingat itu mainan! Baik bagi aku kamera tu. Blh gak aku gune.

Dan valentine's day esok pasti ramai pasangan POSER yg berkepit. Harap2la aku dihindarkan dari manusia jenis ini. Semoga mereka sedar akan diri mereka. Insyaallah

3 comments:

  1. :P izzul mcm smakin baek skrg? huuhu.
    tpi aisya pn baek kn. kn

    ReplyDelete
  2. wtf?! gila baik you nie xD hahahaha

    ReplyDelete