Tuesday, August 11, 2009

Berserabut

Hello guys! Sorry for not updating blog for a while. Not in the mood actually. For your information, last sunday me and housemates have been kicked out dari rumah sewa lama kat Setapak. Ini semua disebabkan ade seseorg tu blah dari rumah macam tu je. Dahla sewa rumah tertunggak 2 bulan. Macam2 la cerita buruk dari die. Kalau aku cerita kat sini mmg jadi cerpenla blog aku ni. Sumpah aku benci kau sial!

Lepas dah kena halau, kitorg terkontang-kanting sbb tak jumpe rumah sewa yg sesuai lagi. So nak taknak terpaksala tido kat mane2 smpi dpt jumpe rumah sewa. Takda rumah sewa yg murah2 ke? :)

Nasib baik gak kolej aku takda lecturer baru lagi. Dah brape minggu dah aku tak jejak kolej. Bengong gak. Haihh. Pelik aku dgn kolej ni.
Btw, life must go on! :D

2 comments:

  1. hidup sebagai student memang gitu lahhh sabaoa jer lahh

    ReplyDelete